neděle 17. června 2012

Zombies Run! přichází na Windows Phone


Legendární aplikace na pomezí fitness tréningu a hry se má na konci června objevit i ve verzi pro Windows Phone. V čem Zombies Run! spočívá? Zavážete si tkaničky od bot, nasadíte sluchátka a rozběhnete se. Ve sluchátkách slyšíte instrukce i zvuky dotírajících zombíků.



Hra kombinuje vlastnosti aplikací á la Sporttracker nebo Runkeeper s příběhem a hrou. Běhání tak posouvá do nové dimenze. Nechybí soutěže, porovávání s přáteli a různe motivační oznáčkxy nebo sbírání items.
Já sám už se nemůžu dočkat, jak natáhnu běžecký New Balance zase na nohu. Jediné, čeho se bojím, se Windows Phone a jeho správa aplikací. Zatím žádný tracker nefunguje na WP spolehlivě, protože WP má problémy nechat na pozadí běžet aplikaci, která snímá GPS. Nejenže si nemůžete v průběhu běhu měnit mp3, ale o záznam vás může připravit i telefonní hovor.

Uvidíme, jak si s tím poradí programátoři. Blog Zombie run! slibuje speciální mise, podporu Live Titles i Zombie Link. Majitelé Windows Phone by se tak hned ze začátku měli dočkat plnohodnotné odladěné aplikace.

Tak snad se na WP konečně dočkáme pořádné aplikace pro běhání.

Žádné komentáře:

Okomentovat