pondělí 29. srpna 2011

recenze - restaurace: Euphoria - 75%


Taky jste si všimli toho, jak mezi brněnskými restauracemi začala fungovat konkurence? U těch normálních se dokonce dočkáme něčeho, jako je sezónní nabídka! Wow, tleskáme! I ty hospody, které zjevně fungují pouze jako pračka na peníze, si pro větší nenápadnost napíšou alespoň před dveře dnešní menu.

Kousek od baráku máme restauraci Euphoria, kterou jsme před dvěma lety zavrhli. Bohužel, další hospoda U Dřevěného stolu se odchodem starých majitelů dosti pokazila, a Euphoria dostala novou šanci.
Co vás čeká? Teď v létě třeba ÚŽASNÉ DOMÁCÍ hamburgery a cheesebugergy. To je pošušňáníčko. Velkej hamburger - ne jak uschlá podrážka od bot z McDonaldu. Opravdu velký šťavnatý hamburger, se spoustou zeleniny, kopou hranolek a docela dobrým dipem. Ideální jídlo do horkého léta, výborně ochucený.



Má polovička si dala grilovanou zeleninu s hermelínem. Na porci tedy nešetřili. Zeleniny byla spousta, udělaná tak akorát, stačilo ji malinko dosolit a chutnala rovněž velmi dobře. Vše zapít kofolou nebo, když je opravdové teplo, tak osvěží veltvínské víno s vodou, které se v Euphoria podává v opravdu OBROVSKÝCH sklenicích.



Obsluha rychlá, milá, usměvavá. Nejsympatičtější slečna odjela kamsi za poznáváním východní civilizace, ale i letní směna zákazníky zvládá s přehledem.

Trochu kritiky na závěr: Dudák je kyselé, Král Šumavy je sice dobré, ale moc silné. V létě se to moc pít nedá. Trocha větší kritiky na závěr: Euphoria se presentuje jako pizzerie. To je docela smutné. Z jídelního lístku si můžete dát takřka cokoliv, jen se vyhněte pizze. Jste-li náročnější, tak vás neuspokojí.

Restaurace Euphoria
Merhautova 8  
613 00 Brno

 Psům a kočkám vstup povolen - Vaši čtyřnozí miláčci jsou u nás vítáni.


Žádné komentáře:

Okomentovat